L’escola «de grans»: primer pas

Avui hem anat a conèixer l’escola «de grans» on anirá la petita gran a partir del Març (encara no m’acostumo a que l’escola començi al Març i no al Setembre!)

Era la jornada de portes obertes, aprofitant l’exposició de treballs de preescolar, pequè les novas famílies poguessin conéixer l’escola, i les coses que fan els nens durant l’any. Em feia molta ilusió portar la Churun, perquè sé que serà un pas important per ella, perquè l’escola li introduirà un tercer idioma (tan petita!!) i perquè m’encantaria que li agradi tant com l’escola bressol.

Ha entrar amb vergonya, agafada de la mà, flipant amb la quantitat de nens que corrien amunt i avall, amb el tamany del pati, no parava de dir «mira mama…» «mira això, mira allò» Pocs minuts després, es gira i em pregunta «Mama, podré fer un dibuix com aquest a l’escola jo també?» Quan li he dit que tindria un dibuix com aquell i com molts altres dels que veia..estava eufòrica!! ja ha anat corrents a dir-li al papa i la iaia que ella tindria tots aquells dibuixos!!

I quan ha vist als testos amb les plantes…

La visita en resum ha anat molt bé, ella no volia marxar a casa perquè volia quedar-se «al meu cole de grans amb el meu pati molt gran»

Primer pas! Un bon primer pas, estic molt contenta!

Veurem com ens va a l’entrada oficial a classes però de moment…estic encantada!

 

¿me dejas un comentario?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.