1 añito…

 Parece poco, porque si lo piensas pasa rápido, pero en realidad es muuuucho tiempo cuando se está tan lejos…
Esta vez voy a optar por no ponerme sentimental y en vez de contaros algo, voy a escribir lo primero que se me ocurra de una lista de gente…que supongo tendra que ver con lo que se eche de menos de esas personas, o con algo divertido que me acuerdo….o con lo primero que me venga a la mente, sin más.
Mama: Convivencia. Porque aunque hablemos todos los días, y la pueda controlar via telefono, no cenamos o desayunamos. Eso si, esto de estar lejos me hace darme cuenta cada vez mas de lo genéticamente parecidas que somos…porque según dice Pablo (y según me doy hasta yo misma cuenta) tengo mil gestos y mil costumbres que se parecen a ella…la verdad? es que siempre me copia!!! jijiji
Mini: Experiencia! I milers d’altres coses…pero sobretot, la jornada del skydive…bonissim la manera com va passar de ser un comentari entre l’Aleix i jo, a rebre mail de la Sandra que estava tot organitzat…acabant amb el fet de portar enganyat a en Pere…increible aquella experiencia…com tantes altres…ah! i per fi he conegut a la sandra tendre…jeje…pero no ho explicaré.
Mire: Berenars o Sex & The City. Des de fa un parell d’anys o tres ja, o més…nose! fins ara que m’he vingut cap aqui, si penso en la Mire penso en els berenars, i no perque quedessim sempre per berenar o per veure la serie, pero sempre quedavem a l’hora del berenar, per xerrar, i a les dues ens encanta aquesta serie i ens vem viciar mes d’un dia…
Mariona: Sarria-Sala B. Es van fer un clasic com a barri i com a discoteca, respectivament. Les tardes-vespres a Sarria, berenant o prenent un cafe, eran un «must» de les nostres setmanes, i Sala B era el lloc de festa del cap de setmana, quasi cada finde…Vem passar moltes hores donant-li voltes a les coses, i moltes hores ballant «Love Generation» al carrer Muntaner…mític.
Pere: Perri, perri….no dire que trobo a faltar que em truquis, perque sempre et trucava jo, jeje. El primer que em ve al cap, la canco «Such Great Heights» perque mira que donaves la tabarra l’any passat amb aquesta canco…i, obviament, la teva manera de convertirme en un «resoldre problemes», es a dir, trucarme nomes perque necessitaves que t’ajudes a trobar un lloc, a saber que fer, el que fos…pero saps que? per molt que la Sandra acabes dient «Pere dice Laia hace» perque semblava la teva germana gran, agraeixo que ho segueixis fent, ni que sigui per mail. 😉
Carlo: la palabra inalterable. Porque desde que no contabamos casi ni tres años hasta hoy, ha sido una amistad que no ha parado de crecer, que debería tener una palabra más grande que amistad, porque es toda una vida de recuerdos compartidos…el resumen? el tatuaje que llevas en honor a todo esto, o el anillo que llevo yo. La sensación de tener a alguien que te conoce como tu mismo es impagable…
Aleix: no hi ha dubte…la salsa i Shakira. Aquelles clases de salsa van ser molt divertida, pero hem de reconeixer que van comencar a la discoteca, fent la coreografia pel Hips Dont Lie de Shakira…I els esmorzars dels ultims mesos abans que em vingues ca aqui…un riure! (m’oblidava del fet que ens vem despedir…quantes? tres vegades?)
Maria e Irene: los pases de modelos. Porque aunque no las viera tanto…se nota el verlas menos…porque crecen y uno no se entera, y les va a quedar pequeña la ropa cuando vuelva!!! Tambien podria ser el juego del telefono en mi casa… y la Marga va unida a ellas, porque de empezar siendo mi canguro paso a ser, para mi, un miembro más de la familia.
Alba: los peinados. Si no termina siendo peluquera, no lo entendere, porque despues de ser maniqui durante casi diez años, y de haber sufrido peinados y maquillajes de todo tipo…tiene que ser peluquera! Ademas que es mi ahijada, y se la echa de menos tambien por eso.
Adrian: lo timido y extrovertido que puede ser un niño a la vez…como puede esconderse al verte llegar pero seguirte por todas partes…es un amor de niño!
Berta: La palabra Tati. Lo que implicaba recogerla de la guarde, llevarla al parque, quedarme con ella…esas cosas tipicas de una canguro.
Sergi: els cafes. Perque ens podiem veure molt o poc  o bastant sovint….pero el punt de trobada sempre ha estat el cafe de mitja tarda, preferiblement al solet!
Serra: encara mes, el cafe o les copetes de l’estiu. Perque semblava que l’arribada de l’estiu, tot i passar temps sense veurens, ens feia trobar un foradet i quedar inclus, cada dia… molt guais les sortides del estiu passat, les copetes per gracia i demés. Molt bona conversa!
Crisi: futbol sala, paseadas con nuestros respectivos perritos que se convertian en conversaciones largas en la puerta de casa, cotilleos desde la ventana, horas tomando el sol…nose, si voy mas tiempo atras, todavía se me acumulan mas recuerdos…pero sabes que! encontre uno muy autentico, la fiesta de White Label en San Sebastian…muy muy inolvidable la experiencia!
Adaia: el mes recent, la moli, perque van ser moltes hores i perque t’agaire sempre haver-me convencut per entrar a l’equip!…pero si hi penso un minut mes, les rutes per amsterdam, les de geneve,…i no et dic si comenco a «ferme petita»
Gise: Paris. Perque la paraula Paris sempre em recorda que hi ha algu que estimu molt afincat alla, i perque hi vaig coincidir amb ella alla quan encara ni dominava el frances com ho fa ara…pero saps que mes et diria? la meva primera taja, quan se suposava que bebiem aigua i ens vem tajar entre el cava i el xupito de pressec…i el visitarte a casa teva de molt mes petites, que sempre et barallaves amb el gerard o ladaia…i acabavem fent dos bandos…poder van ser nomes dos cops, pero ho tinc a la ment com si fossin mil.
Nuri: la sensacio d’acollidora duna casa i una familia que, tot i no ser directament la meva, la sento com a tal.
Gerard: crec que Sala B o la teva mala costum per ferme convidarte a la discoteca de turno el dia del meu cumple seria lho primer que em vindria al cap.
Pili-Victor: la sensacio que dues persones que no son de la teva familia, ho son mes del que ho sera molta gent mes propera.
Ori: ahora mismo…y porque te debo la revancha…la lucha de penalties. Pero también te diría que se resume en la quedada este Mayo para tomar una birra…Mas que nada que no puedo ponerme a resumir desde las tardes en tu casa, a las farras con todos, a las quedadas en sarria…porque pasan muchas cosas a lo largo de los años, pero la amistad a la que llegas despues de todo, vale mucho. (y tambien, el manjar liquido…jajajaj)
Mauri: les pelicules a casa meva…aixi ens vem fer amics, perque comencar no vem comencar amb bon peu…
Enric: la familiaritat de lamistat, l’estudi conjunt, els trajectes en cotxe, les festes, i que es una persona que sempre era propera, i que es sentia a casa meva com a casa seva…que li diguin als actimel.
Ramon: les hores intempestives i les festes de sitges. perque les millors converses poden sortir de matinada, i que tenim l’estil de trobarnos casualment per festes de sitges, i el mes important…l’amistat que sense adonar-te surt de tot aixo…i que acaba madurant amb els anys…no?
Merchis: les tardes a casa teva despres dels partits…una amistat que he trobar molt a faltat, una persona amb la que he arribat a passar mltes hores…com en familia.
Jorge: los mails…porque la distancia a veces acerca más que alejar.
Jandro: diria exactament el mateix…perque una amistat que comenca molt forta i es difumina en el temps pot despertar-se amb lho que refredaria qualsevol altre, la distancia.
Marta: pasan los años, nos vemos poco, pero basta un encuentro casual, en directo o en el messenger, para coordinar agendas y quedar…y ponernos al dia, y parece que no haya pasado ni una semana desde la última vez que quedamos! Y porque el messenger nos ha ayudado mucho a no perder el hilo de la vida de la otra…y que siga siendo asi!!!
Laieta: les copes, els xiringuitos…les converses en quedades no planificades, el curs de frances.
Juanor: les inimitables festes de Cabrera!!!!!!
i em deixo molta gent…pero, treient-li sentimentalisme i sumant-li realitat…no acabaré mai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I es tardet u vull plegar 😉
cuideu-vos molt!!!!

¿me dejas un comentario?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.