Estimats reis mags

Estimats reis mags,

Aquest any escric la carta ben tard! Espero que amb el canvi horari que tenim a Xile em doni temps de fer-vos-la arribar!

Crec que aquest any m’he portat molt bé, no tota lestona, pero quasi! Però aquest any no us podrem anar a veure a la cabalcada, igual que l’any passat. Esperem que l’any vinent si pugui ser!

Espero no escriure una carta molt llarga…

– En primer lloc us vull demanar que la meva petita segueixi aixi de sana i de guapa. Ens encanta com és tot i que sigui entremeliada, i vull que segueixi creixent sana i autentica i especial!  Aquests són els primers nadals i reis amb ella, pero esperem poder gaudir-ne de molts més. Tenim molts sort de tenir-la amb nosaltres.

– Segon, desitjaria seguir gaudint de bona salut, perqué és el més important. Amb salut es pot aconseguir qualsevol cosa! Us demano bona salut, que ens permet viure i disfrutar de molts bons moments. Poder no hi pensem tots els dies, però és el més valuós que tenim. A poder ser, faig extensiu aquest desig per la meva petita familia.

– Tercer, amor, perque junt amb la salut és la formula es perfecta. M’agradaria seguir gaudint de tot aquest amor que em regala la familia que tinc. Tinc molta sort de tenir aquesta familia, i del millor marit del mon!

– Quart, a veure si aquest 2011 ens porta la sorpresa de la noticia de seguir augmentant la familia!

– Cinquè, tenir la sort de poder compartir molts moments amb els amics, sobretot amb els que estan més lluny!

– i sisé i ultim, que aquest any estigui ple de somriures i bons moments. Si hi ha dificultats apendrem tots junts a superar-les, però desitjaria que no hi hagi moments tristos. Nosaltres treballarem també perque estigui ple de somriures.

gràcies avançades per tots els regals…que comenci la vostra nit màgica!

Espero que les coses que us deixem amb les sabates us agradin, i gràcies per venir fins a Xile!

suscribete

Laia

2 comentarios en “Estimats reis mags

  1. T’ ho van porta tot? Segur que sí!!! Jo també els escric sempre una carta i la deixo a alguna bustia, i sino afegeixo alguna coseta a la carta dels nens. Una vegada també els hi vaig demanar lo de engrandir a la familia i em van portar al meu fill petit. I sempre els hi dig que al peque el van portar els Reis 😉

    Le gusta a 1 persona

¿me dejas un comentario?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.