nos hacemos mayores

De nuevo…un año más. Aunque sigo pensando que yo no cumplo años en invierno, el tiempo pasa rapido y de nuevo, aqui estamos, a las puertas del 31 de Agosto (o en plena madrugada del mismo día, depende de donde os encontreis)
En la majoria dels anys passats, que estiguessim a aquesta hora voldria dir que estariem bufant espelmes, o a la piscina, o dutxats per la menguera, o pensant on anavem de festa, o simplement fent la festa alla mateix, que era el més comú.
La veritat, no se si m’acostumaré mai a estar celebrant un aniversari a l’hivern, sense festa a casa amb tothom…aixi que siusplau, quan torni, en fem una de grossa, vale? 🙂 Que un cumple sense piscina (tot i quasi sempre fes núvol) no es el mateix… Buenu, això, estava pensant que hauré de fer festes fins l’edat que sigui, per recuperar aquests dos anys que me les he perdut… pero no em queixaré, que és el meu cumple i tot i que no ho celebri com m’agradaria, entre el Pablo i la Sandra m’han mig obligat a celebrarho una mica (almenys millorem les espelmes sobre gelats de l’any passat, jeje)
Res més…només volia compartir amb vosaltres que m’enrecordo ara mateix d’aquelles festes…que eren ja molts anys celebrant-les casa any rere any!! I per tant, si menrecordo de les festes menrecordo de vosaltres 😉
Lai

¿me dejas un comentario?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.