So close, no matter how far…

 Es una mica estrany passar  l’aniversari tan lluny!!! Perooo, només volia donar les gracies a tots els que em veu saludar ahir, o avui…ja sigui per telèfon, missatge, messenger o email….em va fer molta ilusio…
També he de dir que la gent que esta per aqui s’ho ha currat molt perque passes un bon aniversari…i m’ho vaig passar molt bé! Clar que sort que vem fer la festeta al Juliol 🙂 perque un estiu sense aquella festeta….
 
en fi….us deixo un link per una coseta que us he "dedicat"…
 
 
seguiré penjant fotus quan pugui i contestant els mails en quant tingui una mica menys de feina….per explicar què tal esta tot per aqui…avui que fa un mes que vaig marxar!!! (alguns diuen que ja "canto" en parlar!! ajj)
 
per cert, us he dit que resulta que ara marco gols???
 
en fi…que ja sabeu que us trobo a faltar…i la ciutat tbe…pero no em puc queixar que per aqui m’estan cuidant molt be 🙂
 
petons!!
 
 

¿me dejas un comentario?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.